Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

vineri, 27 iunie 2014

Castiga bani online cu Profitshare


Campanie pentru recrutarea de afiliati Profitshare

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Banca Transilvania si a castiga bani online.

O modalitate buna de a castiga bani prin intermediul marketingului afiliat sunt campaniile de Lead. Pentru acest tip de campanii rasplata este fixa in lei si se acorda pentru indeplinirea unei alte actiuni decat una de cumparare din partea unui utilizator online; de exemplu pentru completarea unui formular, crearea unui cont, inscrierea la newsletter.

Instrumentele de promovare

Veti gasi deja in conturile de afiliat campania cu bannere Dublu la Portmoneu pentru promovarea si acumularea de leaduri. Alaturi de link-urile de afiliere puteti sa incepeti promovarea pe orice fel de canal, inclusiv in cadrul campaniilor Google AdWords. Ceea ce trebuie sa stiti suplimentar este ca noua campanie cu bannere nu se va afisa automat in cadrul widget-urilor cu dimensiuni standard deja integrate sau a celor nou create, asa cum se intampla in cazul celorlalte campanii. Este necesar sa includeti voi insiva bannerele campaniei in cadrul widget-urilor si a pool-urilor de campanie.

Ceea ce face din aceasta campanie noua o oportunitate unica si foarte buna pentru castigurile din afiliere este multitudinea de resurse de care va puteti folosi pentru promovare. Puteti comunica audientelor voastre noutatile Profitshare din cadrul blogului, detalii despre potentialul de castig cu ajutorul advertiserilor integrati si a descrierilor programelor lor de afiliere, informatii despre felul in care functioneaza reteaua din sectiunea dedicata de Ajutor si va puteti folosi de retetele de socializare in cadrul carora va transmitem recomandari pentru afiliere.

Devino partenerul Bancii Transilvania si incepe sa castigi alaturi de noi!

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a creditului de nevoi personale Practic BT.
Tot ce trebuie sa faci este sa ii directionezi pe utilizatorii online interesati de un credit sa completeze un formular online simplu, iar noi te rasplatim cu 3 lei pentru fiecare completare. Daca creditul se aproba iti mai acordam inca 75 de lei!


De ce este Practic BT in topul celor mai dorite credite?
  • structura de cost transparenta si extrem de avantajoasa pentru clienti;
  • nu este necesara justificarea sumelor acordate clientilor;
  • clientii pot afla pe loc daca sunt eligibili si care este suma aprobata;
  • creditul este disponibil in peste 550 de unitati ale BT din intreaga tara.

Obiectivul campaniei de marketing afiliat Practic BT este de a colecta leaduri ce urmeaza a fi procesate in unitatile BT, iar structura de recompensare a afiliatilor are in vedere atat plata per lead, cat si un comision aditional de succes.

Leadurile colectate in landing page sunt procesate centralizat printr-un sistem CRM, astfel incat rata de conversie lead to loan este foarte buna.
In plus pentru perioada 24 iunie – 31 august, punem la bataie doua iPhone 5S:
  • unul pentru afiliatul ce va avea cele mai multe lead-uri concretizate in credite acordate; 
  • celalalt va fi acordat intr-o tragere la sorti la care vor participa toti afiliatii care au generat minim 15 leaduri.

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Banca Transilvania si a castiga bani online.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu