Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

vineri, 11 ianuarie 2013

Cum faci bani din AdFoc.us

 AdFoc.us URL Shortener

Cum sa faci bani pe net din AdFoc.us? E simplu. Intri aici și îți faci cont.

Cum functioneaza serviciul AdFoc.us?
AdFoc.us este un mod nou și revoluționar de a face bani din link-uri. Dacă aveți un profil popular Facebook sau Twitter și descoperi un articol interesant, puneti pur și simplu link-ul din URL Shortener AdFoc.us și trimiteți adresa URL AdFoc.us scurtată la prieteni. Odată ce oamenii încep să facă clic pe adresa URL scurtată (URL Shortener AdFoc.us), începeți să câștigați bani!

Cât de mult voi fi plătit pentru adresele URL scurtate?
Toate clicurile pe care le primiți de la URL-urile dvs. scurtate sunt plătite în funcție de țara fiecărui vizitator care intra pe site-ul/blogul tău sau pe contul de facebook etc. SUA, în general, se plătește cel mai mult pentru că este cea mai bună calitate pentru agenții de publicitate.

Adfoc.us este un site gen adf.ly, un short-linker. Mi se pare foarte bun, plătesc oricât ai avea la sfârşit de lună. Plata este de 6.50$ / 1000 vizitatori.

Mai multe informații găsiți aici.

AdFoc.us URL Shortener

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu