Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

sâmbătă, 28 iunie 2014

Profitshare - Plugin WordPress pentru afiliati



Daca ai un blog sau mai multe, daca ai un site sau mai multe, daca ai un cont pe Twitter sau pe Facebook, nu le tine degeaba, fa bani cu ele. E simplu. Inscrie-te in Profitshare!

Pana in urma cu ceva vreme, platforma mergea doar pe blogger...

De acum, posesorii de bloguri pe platforma WordPress au posibilitatea să promoveze advertiserii din rețeaua de afiliere a Profitshare.

Multă vreme posesorii de bloguri pe WordPress nu au putut beneficia de Profitshare, dar a venit și ziua asta.
Profitshare lucrează intens la dezvoltarea instrumentelor necesare prin intermediul cărora afiliații își pot mări rata de conversie, implicit câștigurile.

Profitshare - Plugin WordPress pentru afiliati

Cum se instaleaza WP-Profitshare? Simplu.
Incepand de astazi aveti la dispozitie un plugin WordPress pentru promovarea din cadrul website-urilor voastre: WP Profitshare ofera posibilitatea de a genera linkuri de afiliere direct din interfata de administare a blogurilor voastre, de a urmari ultimele conversii realizate si a vizualiza Castigul Curent rapid, direct din blog.

In plus, puteti genera in mod automat linkuri de afiliere ori de cate ori publicati un nou articol pe blog care contine un link catre oricare din advertiserii din reteaua Profitshare sau puteti inlocui link-urile directe cu link-uri de afiliere in toate articolele deja publicate.

Modul de instalare este simplu: descarcati pluginul din directorul WordPress sau cautati-l direct din interfata de administare a blogului, in sectiunea de adaugare a pluginurilor si apoi adaugati-l.

Daca vreti sa faceti instalarea pluginului manual, urmati acesti pasi:

1. Incarcati ‘wp-profitshare’ în folderul /wp-content/plugins/ ;
2. Activati pluginul din sectiunea ‘Plugins’ din admin-ul WordPress;
3. La activare veti regasi in bara de lucru de pe blogul vostru WordPress un nou meniu numit Profitshare;
4. Completati setarile din meniul ‘Setari Plugin’ cu API User si API Key. Puteti afla API User si API Key accesand contul vostru Profitshare (http://profitshare.ro/affiliate/account);
In cazul in care aceste detalii nu se regasesc in contul tau - poti sa le generezi din aceeasi sectiune.
5. Incepe sa adaugi link-uri de afiliere!

Tot prin intermediul acestui plugin aflati cele mai proaspete informatii printr-un feed direct de pe blogul Profitshare.

Pluginul poate converti pana in 1.000 link-uri de afiliere/zi. Daca se depaseste acest numar nu va mai converti in urmatoarele 24 ore link-urile.

Scurt istoric pentru cei care nu știu ce este Profitshare

În anul 2009 eMAG lansa programul de afiliere Profitshare. In 2010 acest program de afiliere, Profitshare, generase deja vanzari in valoare de 15.46 milioane lei (fără TVA) pentru eMag, iar un an mai târziu atingea cifra de 38.68 milioane lei.

În 2013, eMAG Profitshare este preluat de Conversion Marketing (o companie digitală care oferă servicii de performance marketing). Devenind serviciu al companiei Conversion Marketing, se lansează platforma Profitshare 2.0 ca multi-advertiser public și adună la un loc magazine noi importante: Flanco, Electrofun, Pcfun, Matar... Astfel, de Black Friday, Profitshare 2.0 reușește să genereze vânzari in valoare de peste 15 milioane de lei. Din acel moment tot mai mulți advertiseri au înțeles puterea, vânzările și beneficiile pe care Profitshare le poate oferi prin rețeaua sa de afiliați alcătuită din noi, cei care am avut încredere în Profitshare și ne-am înscris în platformă ca să promovăm produsele  advertiserilor și ca să câștigăm un ban în plus... cred că sunt unii suficient de performanți încât din asta trăiesc, din asta își câștigă veniturile. Te-ai putea număra printre ei dacă te înscrii și tu în platformă. Vezi aici.

Ai un blog sau un site? Ai cont pe Google, Facebook, Twitter sau Pinterest? Petreci multe ore degeaba în fața calculatorului? De ce să nu faci ceva util și să câștigi niște bani? Să știi că chiar se pot câștiga bani online stând acasă. Trebuie doar să vrei... să te înscrii în Profitshare. Merită, vă spun din experiență.

Înscrie-te ca afiliat în Profitshare și... spor la promovare și cât mai multe conversii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu