Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

duminică, 2 decembrie 2012

Despre programul de afiliere 2Parale.ro

Cum sa castigi bani pe net din programul de afiliere 2Parale.ro
 
Ce spun ei:
Beneficiile afiliatului din 2Parale.ro
2Parale este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania. Avem 2 ani de experienta si o intreaga echipa care iti sta la dispozitie si te ajuta sa-ti cresti veniturile.

Cateva din beneficiile tale ca si afiliat sunt:
* Monetizare rapida a traficului
* Acces la zeci de campanii
* Suport pentru optimizarea veniturilor
* Promovezi branduri cunoscute din Romania
* Statistici in timp real
* Acces la resurse si workshopuri

Cum sa faci:
Pasul 1
Creaza-ti cont
Dureaza doar 3 minute sa-ti creezi un cont de afiliat. Activeaza-ti contul si vei putea promova branduri cunoscute din Romania, site-uri de nisa si servicii. Vei castiga comisioane din vanzarile aduse de tine! Te poti inscrie indiferent daca esti persoana fizica sau juridica.

Pasul 2
Adauga site-urile tale
Dupa ce ti-ai creat si activat contul e timpul sa spui advertiserilor unde si cum ai de gand sa-i promovezi. Introdu o lista cu site-urile pe care le detii, sau in cazul in care folosesti alte metode (Adwords, Facebook, Newsletter, etc) specifica acest lucru.

E momentul sa vezi campaniile active si ofertele advertiserilor!

Pasul 3
Aplica la campanii
Campaniile sunt structurate in mai multe categorii. Cauta campanii din categoria care se potriveste cel mai bine publicului tau. Fie ca ai un blog generalist, un site de fashion, un site de IT&C sau doar un cont de Facebook noi iti garantam ca avem campanii care se ti potrivesc!

Aplica la campaniile care crezi ca se potrivesc cel mai bine! O data acceptat de advertiser ai acces la unelte de promovare pentru a-ti face viata mai usoara. Alege de la link-uri text, bannere pana la feed-uri de produse si plugin-uri!

Pasul 4
Promoveaza campaniile
E timpul sa te apuci de treaba! Da sfoara-n tara si fa cat mai mult buzz cu produsele pe care le promovezi prin marketing Afiliat. SEO, SEM, newsletter, Facebook, Twitter, word of mouth sunt doar cateva din metodele pe care le poti folosi. Fii ambitios si incearca sa trimiti cati mai multi vizitatori targetati prin link-ul tau afiliat!

Asigura-te ca metoda de promovare respecta termenii si conditiile 2Parale, precum si cele ale advertiserului.

Pasul 5
Castiga bani
Testeaza cat mai multe unelte de promovare. Incearca cat mai multi advertiseri si vezi care se potriveste cel mai bine cu publicul tau! Beneficiezi de statistici in timp real care te pot ajuta.

Tine minte ca nu ai o limita superioara a castigului. Propune-ti sa ajungi la 100Euro, apoi 500Euro, 1,000Euro si apoi peste 5,000Euro. Avem afiliati care castiga acesti bani lunar. Incearca si tu!

Comisioane
Comision procentual
Castiga un procent din fiecare vanzare care vine prin link-ul tau de afiliat si cumpara in perioada de recurenta stabilita de advertiser. Spre exemplu, daca recomanzi unui prieten un aparat foto DSLR care costa 2,500RON, iar comisionul oferit de advertiser este de 2%, tu castigi 50RON! Sau daca recomanzi unei prietene o pereche de cizme in valoare de 600RON, iar comisionul advertiserului este de 10%, tu castigi 60RON!

Comision fix
Castiga o suma fixa indiferent de valoarea actiunii sau vanzarii realizate. Spre exemplu, pentru o persoana care se inscrie pe site-ul unui advertiser poti castiga 10RON doar pentru ca si-a dat datele de contact!

Conditii de plata
Ia-ti banii in fiecare luna
Poti incasa lunar banii castigati prin 2Parale. Asigura-te ca ai strans din comisioane cel putin 100 RON, fara TVA, si trimite-ne o solicitare de plata pana pe data de 14 a fiecarei luni, pe adresa suport@2parale.ro. Plata comisioanelor se face in intervalul 15-20. In platforma poti vedea exact cati bani ai castigat, verifica suma comisioanelor cu statustul "Achitat de furnizor". Daca esti la prima plata, primesti un bonus de 100 RON din partea noastra.

Cum se face plata
Daca esti persoana fizica, la prima plata incheiem un contract de comision pe baza caruia primesti banii. Iti trimitem noi contractul, il completezi in doua exemplare si il trimiti, facem noi cinste cu taxele de curierat. Pentru taxele catre stat, ti se scade impozitul de 16% din valoarea comisioanelor. Daca esti persoana juridica, esti platit pe baza unei facturi, dupa ce incheiem contractul.

Pana acum 2Parale.ro s-au dovedit a fi cei mai buni, asta si datorita faptului ca, inca, nu am auzit pe nimeni sa se planga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu