Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

duminică, 2 decembrie 2012

Despre programul de afiliere ENKAS SRL

Cum sa castigi bani pe net din programul de afiliere ENKAS SRL (Afilieri.com)

European Network Knowledge of Affiliate Systems 


Logo

 

Afilieri.com este o retea romana de marketing afiliat si afiliere online ce ofera solutii de urmarire si management pentru mentinerea unui program de afiliere

Ce ofera ei:
Afiliere & Marketing afiliat
programe de afiliere online si marketing afiliat in Romania


Program de afiliere Tea spot
Programul de afiliere Tea spot oferit prin Afilieri.com de către Digital Presence SRL vă oferă următoarea posibilitate de câştig:

* 10% din preţul oricărui produs de pe Tea spot

TeaSpot este un magazin online de ceaiuri, accesorii pentru servirea ceaiului si produse gourmand. Produsele TeaSpot au avantajul unei abordari profesioniste si a unei calitati de necontestat. Ceaiurile noastre, cel mai des servite in cele mai pretentioase locatii, vin acum si pe online.

Clientul TeaSpot este o persoana intelectuala, de varsta a doua, careia ii place sa duca un stil de viata sanatos, care intelege si consuma arta in adevaratul sens al cuvantului. Cumpara ceaiuri cam o data la doua luni si devine fidel gustului si savorii deosebite pe care le ofera un ceai de calitate.



Program de afiliere RoGazduireProgramul de afiliere RoGazduire oferit prin Afilieri.com de către HEBE SRL vă oferă următoarea posibilitate de câştig:

* 15% din preţul oricărui produs de pe RoGazduire

RoGazduire a aparut pe piata serviciilor web in anul 2007. De atunci si pana in prezent ne-am dezvoltat in permanenta, oferind servicii de calitate si acoperind intreaga gama de produse ceruta in acest domeniu.

Clientii nostri beneficiaza de echipamente de ultima generatie, personal calificat si asistenta tehnica 24/24. De asemenea, la cerere, putem crea pachete speciale de gazduire adaptate nevoii oricarui client.



Program de afiliere Silver Shop
Programul de afiliere Silver Shop oferit prin Afilieri.com de către Neos Solution SRL vă oferă următoarea posibilitate de câştig:

* 10% din preţul fără TVA al oricărui produs de pe Silver Shop

Magazinul online www.argint-shop.ro este prezent pe piata internetului din 2009 si ofera clientilor sai o gamă variata de bijuterii din argint 925, ingenios modelate. Indiferent că este vorba de argint simplu, combinaţii de argint sau combinaţie între argint şi murano, marcasite, zirconiu, turcoaz, onix, perlă sau lemn, bijuteriile oferite de magazinul nostru acoperă cele mai rafinate gusturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu