Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Castiga bani online cu Profitshare

vineri, 30 noiembrie 2012

Rețea de afiliere - definitie

O rețea de afiliere acționează ca o intermediere între publisheri (afiliați) și programele de afiliere (comercianți/advertiseri). Rețeaua de afiliere permite publisherilor să găsească programe de afiliere convenabile pentru websiteurile lor și ajută websiteurile ce oferă programele de afiliere să-și atingă audința țintită.
Pentru comercianți, serviciile unei rețele de afiliere pot include tehnologii de urmărire, unelte de raport, procesări de plăți și accesul la o bază mare de publisheri. Pentru afiliați, serviciile pot include afilierea la programele de afiliere ale advertiserilor (comercianților) printr-un singur clic, unelte de raport, și plăți pentru toate programele de afiliere din rețea printr-un singur cont.
Rețelele permit înscrierea gratuită a afiliaților (publisherilor). Comercianții (advertiserii) pe de altă parte trebuie să plătească o taxă. Rețelele tradiționale de afiliere percep o taxă inițială de înregistrare și/sau o taxă lunară de mentenanță. Acestea diferă de la rețea la rețea. Este un lucru comun pentru rețelele de afiliere să comisioneze advertiseri un procent din comisionul plătit afiliaților ca taxă pentru serviciile lor.
Rețelele de afiliere tradiționale permit comercianților să ofere publisherilor lor procente din câștig (cost pe vânzare) sau cost pe acțiune ca metodă de compensare. Majoritatea programelor de afiliere ale comercianților preferă să plătească pe vânzare decât pe acțiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu